Κατώτερη των περιστάσεων και ήττα με 1-0

apo-ael

Η ομάδα μας παρέμεινε στους 3 βαθμούς με το πέρασμα των 3 αγωνιστικών, μετά και τη νέα ήταν από τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, ήταν νευρική, και χωρίς καθόλου καθαρό μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν αυτός που δημιουργούσε τις ευκαιρίες και ενδεικτικό είναι οι 5 τελικές που είχαν ενω η ομάδα μας 0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα προσπάθησε να ανεβεί αλλά ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που ευτύχησε να σκοράρει και να κερδίσει με 1-0. Οι παίκτες της ομάδας μας έκαναν πολλά λάθη, ιδιαίτερα με λάθος πάσες στον χώρο του κέντρου, καθώς και παίκτες-κλειδιά της ομάδας βρέθηκαν πίσω σε απόδοση. Ο Απόλλωνας έπαιξε πιο δυνατά και καλύτερα και πήρε τη νίκη.

Α΄Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ μέτρια και νευρικά. Ενδεικτικό της νευρικότητας στην ομάδα είναι οι 2 κίτρινες στα πρώτα 15 λεπτά. Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δύνατα και είχε την δυνατότητα να σκοράρει μόλις στο 3ο λεπτό με το λάθος στην άμυνα της ομάδας μας. Αυτό που βοήθησε τον Απόλλωνα να βγει μπροστά ήταν και οι πολλές λάθος πάσες από τους παίκτες της ΑΕΛ. Η ομάδα μας είχε την κατοχή αλλά είχε 0 τελικές, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που είχε 5.

Μεγάλο λάθος στο 3′ λεπτό από τον Ρομπέρ ο οποίος πήγε να δώσει στον Ντεγκρά, προλαβαίνει όμως την μπάλα ο Γκίε ο οποίος περνά τον Ντεγκρά, τελευταία στιγμή προλαβαίνει και πέφτει με δύναμη ο Σαμπού και ανακόπτει σίγουρο γκολ.

Σέντρα από τα δεξιά για τον Απόλλωνα στο 9ο λεπτό, προλαβαίνει και διώχνει πάλι ο Σαμπού.

Σουτ του Παπουλή στο 21ο λεπτό από μακριά, ο Ντεγκρά διώχνει σε κόρνερ.

Κεφαλιά του Στογιάνοβιτς στο αμέσως επόμενο λεπτό ευτυχώς πιάνει εύκολα την μπάλα ο Ντεγκρά.

Πολύ καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας στο 23ο λεπτό. Ο Φέλτσερ βγάζει την συρτή παράλληλη αλλά ο Νιανγκ δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα.

Ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 44′ με τον Παπουλή να σουτάρει από τα αριστερά, διώχνει σε κόρνερ ο Ντεγκρά.

Β’ Ημίχρονο

Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να μπεί πιο δύνατα από το πρώτο, έκανε πρώτη ευκαιρία, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από μία άτυχη στιγμή. Η ομάδα μας ανέβηκε μόνο όταν δέκτηκε το γκολ, βγήκε μπροστά, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά το μη καθαρό μυαλό και ο Βάλε δεν επέτρεψαν να επέλθει ι ισοφάριση. Ο Απόλλωνας μετά από το μίνι ανέβασμα της ομάδας μας, έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Πολύ καλή σέντρα του Σίελη στο 56ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Νιάνγκ περνά έξω.

ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα στο 59ο λεπτό. Μετά το σουτ του Ζοάο Πέδρο, ο Ντεγκρά αποκρούει ασταθώς και ευνοείται ο Παπουλής ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Ζοάο Πέδρο που παραλίγο να γράψει το 2-0. Ο Ντεγκρά έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ρόσα στο 66′ περνά εύκολα από τα δεξιά της άμυνας μας, ευτυχώς το σουτ του έφυγε έξω.

Σουτ του Σαρδινέρο στο 70ο λεπτό δυστυχώς έφυγε μόλις έξω.

ΔΟΚΑΡΙ για την ομάδα μας με τον Φέλτσερ στο 72ο λεπτό. Ο Μέσκα έβγαλε την παράλληλη συρτή μπαλιά, ο Φέλτσερ έπιασε αμέσως το σουτ αλλά η μπάλα δεν του κανε το χατίρι κτυπώντας στο δοκάρι.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ και πάλι στο 76′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βάλε σταματά κεφαλιά του Νιάνγκ λίγο πριν την γραμμή.

Ο Φέλτσερ πλαγιοκόπησε από τα αριστερά, έκανε το σουτ το οποίο όμως σταμάτησε στον Βάλε.

Ο Ντεγκρά σώζει σωτήρια στο 85′ το σουτ του Ρόσα.

Νέα απόκρουση του Ντεγκρά στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά το πλασέ του Γκίε.

Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ για να ισοφαρίσει στο 93′. Άστοχη έξοδος του Βάλε, ο Νιανγκ πιάνει την κεφαλιά, πάνω από το δοκάρι η μπάλα.

 

Αρχική ενδεκάδα: Ντεγκρά, Ρομπέρ, Φέλτσερ, Σιέλης, Κουταντέρ (Φράγκος 88′), Καραγκούνης, Νιάνγκ, Σαμπού, Αντράντε, Σαρντινέρο (Σέμα 87′), Οχένε (Μέσκα 63′).

Κίτρινες: Ζοάο / Σιέλης, Νιάνγκ, Φέλτσιερ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *