Ήττα στην πρεμιέρα στο “Παπαδόπουλος”

ael-ano

Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων, η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-0 από την Ανόρθωση μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ομάδα μας το πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν ανύπαρκτη με την Ανόρθωση να χάνει πολλές ευκαιρίες, ενώ η κατοχή έφτασε μέχρι και το 60%-40%. Το γκολ για την Ανόρθωση ήρθε στο 27ο λεπτό με τον πιο επικίνδυνο παίκτη της, τον Ντλοβού. Η ΑΕΛ το δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε και μπήκε πιο δυνατά από το πρώτο και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Μετά από την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Ανόρθωση ισοζύγισε το παιχνίδι και ήρθε το δεύτερο γκολ της προς το τέλος του αγώνα με το παιχνίδι να τελειώνει στο 2-0 και την αντίπαλη ομάδα να κατακτά το τρίποντο.

Η ομάδα χρειάζεται δέσιμο και σκληρή δουλειά για να φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικότητας και ανταγωνιστικότητας, είναι νωρίς αλλά οφείλουν όλοι να δουλέψουν για βελτίωση και άνοδο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Α΄ Ημίχρονο

Η ομάδα μας το πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάστηκε καλά. Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη και δημιούργησε πιο πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη η ΑΕΛ έκανε αρκετά λάθη, κυρίως κοντά στην μεγάλη περιοχή της άμυνας, ενώ δεν κατάφερε να οργανωθεί και να βγει μπροστά με προϋποθέσεις.  Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Αϊρόσα μόλις στο 9ο λεπτό.

Πρώτη ευκαιρία είναι για την Ανόρθωση στο 1ο λεπτό, περνά ανεκμετάλλευτο.

Στην αμέσως επόμενη φάση δημιουργείται μελέ στην άμυνα της ομάδας μας, ευτυχώς προλαβαίνει να διώξει ο Σαμπού.

Αιφνιδιάζει ο Ρομπέρ με σέντρα-σουτ στο 5ο λεπτό, η μπάλα περνά έξω.

Αναγκαστική αλλαγή ο Αϊρόσα στο 9ο λεπτό. Στη θέση του ο Σοάρες.

Σουτ του Ντλοβού στο 10ο λεπτό, ευτυχώς η μπάλα περνά έξω.

Κεφαλιά του Ντλοβού από κοντά, αποκρούει ο Ντεγκρά.

Στο 20ο λεπτό σέντρα του Νούχου από τα αριστερά, η κεφαλιά του Νγκλοβού περνά έξω.

ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση στο 27ο λεπτό με τον Ντλοβού. Ο Μαρτίνεζ κάνει μια κάθετη μπαλιά, περνά από όλους, καταλήγει η μπάλα στον Ντλοβού και δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας μας.

Δυνατό σουτ του Κουταντό στο 34′ αλλά διώχνει με γροθιές ο Κόπριβετς.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση να διπλασιάσει τα τέρματα της. Γίνεται το λάθος στην άμυνα από τον Κουταντό, ο Αμπουτσάνιακ σουτάρει βρίσκει δοκάρι, μετά ξανασουτάρει ο Ντλοβού και βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Σουτ του Αβράαμ στο στο 43′, η μπάλα περνά έξω δίπλα από το δοκάρι.

Σουτάρει και πάλι ο Ντλοβού έξω από την περιοχή αλλά ευτυχώς αποκρούει ο Ντεγκρά.

 

Β’ Ημίχρονο:

Η ομάδα μας μπήκε διαφορετική το δεύτερο ημίχρονο. Προσπάθησε να βγεί μπροστά και τα κατάφερε. Ωστόσο φάνηκε το πρόβλημα που έχουμε στην επίθεση και την ανάγκη για έναν στράϊκερ. Η ομάδα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της που είχε, έχασε τον ρυθμό της από το 60 και έπειτα, ενώ στο τέλος ήρθε και το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης.

Σέντρα του Ελευθερίου στο 50ο λεπτό, προλαβαίνει όμως ο Κόπριβετς πριν το Φέλτσερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σαρδινέρο κάνει μια κούρσα από τα αριστερά, βγάζει παράλληλη μπαλιά αλλά προλαβαίνει και διώχνει ο Νούχου, ο κύριος Τράττος δείχνει όμως αουτ.

Ακόμα μια ευκαιρία για την ομάδα μας. Αυτή τη φορά στο 55′ σουτ του Σοάρες φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σουτ του Αβράαμ στο 64ο λεπτό, η μπάλα βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Ντεγκρά.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Μαρτίνεζ στο 67ο λεπτό, στο τετ-α-τετ να αποκρούει ο Ντεγκρά.

Δυνατό σουτ του Φέλτσερ στο 80′ από τα αριστερά, η μπάλα φεύγει μόλις έξω.

Μεγάλη επέμβαση με τον Ματίας Ντεγκρά στο 86′. Ο Μακρής κάνει κίνηση και περνά τον Καραγκούνη, βγαίνει φάτσα με τον Ντεγκρά, με τον Αργεντίνο πορτιέρο να βγαίνει νικητής.

ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση και 2-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και πολλές κόρνερ, η μπάλα βρίσκει τον Χόλκερσον και εντελώς μόνος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

 

Αρχική ενδεκάδα: Ντεγκρά, Αϊρόσα (9′ Σοάρες), Σιέλης, Σαμπού, Ρομπέρ, Ελευθερίου, Οχένε 82′ Μαύρου), Σαρντινέρο, Μέσκα, Φέλτσερ, Κουταντέρ (76′ Καραγκούνης).

Κίτρινες: Μέσκα, Ελευθερίου, Σιέλης

Κοκκινες: Σιέλης (2η κίτρινη)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *