Αφιέρωμα 5-Peat: Που ‘ναι τα χρόνια … ωραία χρόνια (βίντεο)

5peatvasilissaaelbasket

Μεγάλες, ένδοξες, περήφανες στιγμές της βασίλισσας της κυπριακής καλαθόσφαιρας.  Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων μας.

Είχε γυρίσει η μέρα τότε και κόντευε ο αγώνας, μόνο που δεν ήμασταν σίγουροι που θα παίζαμε αφού το προηγούμενο βράδυ (12 τα μεσάνυχτα) το κατεστημένο τα βόλεψε με την ΚΟΚ να μην έρθουν Λεμεσό όπως έπρεπε αλλά να μας τιμωρήσουν για γελοίους λόγους και να παίξουμε στη Λάρνακα.

Τελικά το μάθαμε σιγά σιγά και σας κεραυνός διαδόθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Λεμεσού, καραβάνια ετοιμάζονταν, άδειες από τις δουλειές, τίποτα άλλο παρά μόνο να βρεθούμε πλάι της στο Κίτιο στη Λάρνακα.

Μόνο που κάτι είχε αλλάξει, το πείσμα, το πάθος, η τρέλα ήταν περισσότερη.  Φτάνοντας στο Κίτιο δεν έβλεπες τίποτε άλλο παρά λυσσασμένα λιοντάρια έτοιμα να κατασπαράξουν όσους θα βρίσκονταν μπροστά τους για να τους στερήσουν μια κούπα την οποία δικαιούνταν με δόλο και ψέματα.

Ο κόσμος δεν ήταν μόνο ο έκτος παίκτης αλλά μια ομάδα έξτρα για τους καλαθοσφαιριστές μας που παρά τα καραγκιοζιλίκια που συνέβαιναν στο γήπεδο από τον τότε πρόεδρο του Αποέλ καθώς και τους παίκτες τους, η ομάδα μας τους διέσυρε, τους ρεζίλεψε και έστειλε το κατεστημένο και τα λαμόγια του στο σπίτι.  Με διπλάσια λιοντάρια, με ακόμα περισσότερο πάθος δε γινόταν να χαθεί ένας τέτοιος τίτλος!

Είναι με πόνο στην καρδιά που βλέπουμε αυτά τα βίντεο, πως κατάντησε έτσι η Βασίλισσα μας; Πως;

Επαναλειτουργία του τμήματος Α-Μ-Ε-Σ-Α!

Το βίντεο του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=Yfg1179wdiY

Το βίντεο με δηλώσεις Παλάλα, Σπύρου και Μάικλ Λοιζίδη με πλάνα από τους πανυγηρισμούς

https://www.youtube.com/watch?v=LbBaAu-urBI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *