Δηλώσεις Θ.Αντωνίου [16/7/15]

THEO-AEL.5cff8dc9e608baf358a331167c215ef8

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε σε ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή σήμερα το μεσημέρι, λέγοντας λίγα λόγια για το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ είσαι εσύ”, αλλά και για τα διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

“Η ΑΕΛ είμαστε όλοι εμείς. Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα χωρίς καμιά αμφιβολία. Εδώ και μερικούς μήνες έχουμε ξεκινήσει να το μελετάμε και είχαμε επαφή και συνεργασία με ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο σε σχέση με την τεχνογνωσία που πρέπει να έχουμε για να δουλευτεί αυτό το πρόγραμμα. Γίνεται από την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ και έπειτα από απόφαση του Ανδρέα Σοφοκλέους, τα χρήματα που θα μαζευτούν που είναι 10 ευρώ τον χρόνο, θα πάνε σε τμήματα του σωματείου και όχι στην εταιρία. Υπολογίζουμε πως θα μαζέψουμε ένα πολύ μεγάλο ποσό για τις ανάγκες των τμημάτων. Ο κάθε φίλος της ΑΕΛ που θέλει να πάει να δει την ομάδα ποδοσφαίρου, για να αγοράσει εισιτήριο του αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να είναι μέλος αυτού του προγράμματος. Τα προνόμια του κάθε κατόχου θα είναι εκπτώσεις σε εταιρίες ή καταστήματα

Ο κύριος Χριστοφόρου είπε ότι μέχρι να πάμε Ιταλία ίσως γίνουν κάποιες κινήσεις, αλλά μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές αν είναι αναγκαίο.

Ο Εσπάνα δέχθηκε μείωση απολαβών αλλά είναι θέμα του προπονητή αν θα τον έχει με την υπόλοιπη ομάδα ή όχι, όπως έχει γίνει και με τον Ναντό.

Θα γίνουν άλλες 4-5 προσθήκες, κυρίως στην γραμμή κρούσης. Ο νεαρός Μαύρου (επιθετικός) εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί.

Θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές και στις ακαδημίες. Θα γίνει μια δημοσιογραφική διάσκεψη την επόμενη εβδομάδα και με κάθε επισημότητα θα έχουμε τις ανακοινώσεις για το τρόπο που θα δουλέψει τα επόμενα χρόνια η ακαδημία της ΑΕΛ. Θα είναι σίγουρα ανανεωμένη.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *