Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη η ΑΕΛ μας

Για έβδομο συνεχόμενο αγώνα έμεινε χωρίς νίκη η ομάδα μας αφού δέχθηκε την ήττα εντός έδρας σήμερα το απόγευμα από τον Εθνικό Άχνας με 1-2. 

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Φεγκρούζ, Σιέλη (46′ Εντμάρ Λασέρτα), Σακέτι, Σαμπού, Ταγκμπατζούμι (62′ Οχένε), Μπεμπέ, Καρλίτος, Σεμά, Σαρδινέρο, Ελευθερίου, Ντιαλό.

Ο αγώνας σε γενικές γραμμές κινήθηκε σε πολύ χαμηλό ρυθμό, ο Εθνικός έδειξε περισσότερη αφοσίωση και ομαδικότητα και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας έκανε κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα μια διπλή ευκαιρία που δημιουργήθηκε και χάθηκε, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με τον Βάλντο στο 18′.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στην επανάληψη η ομάδα μας προσπάθησε να βρει δίκτυα χωρίς να το καταφέρνει μέχρι το 77′ όπου ο Σαρδινέρο μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια στο 77′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.  Ο Εθνικός δεν είπε την τελευταία λέξη, έπιασε στο 92′ στον ύπνο την άμυνα μας και με τον Χοακίν Γκαρσία πήρε το διπλό κάνοντας το 1-2.

Στα αρνητικά του αγώνα οι αναγκαστικές αλλαγές των Σιέλη και Ταγκμπατζούμι.  Ο πρώτος ένιωσε στο ημίχρονο ένα σφίξιμο στο πόδι και αντικαταστάθηκε από τον Εντμάρ και ο Ταγκμπατζουμί στο 62′ από τον Οχένε.

Απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, με Οθέλλο εκτός και Σαλαμίνα εντός.  Άλλος ένας αγώνας προηγείται πριν τον τελικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *