Έκτος συνεχόμενος αγώνας χωρίς νίκη – 1-0 από Αγ. Νάπα

Για έκτο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος η ομάδα μας παρέμεινε χωρίς νίκη αφού δέχθηκε την ήττα με 1-0 από την Αγία Νάπα στο στάδιο Τάσος Μάρκου.

Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την ανούσια κατοχή της μπάλας, έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες για γκολ όπως και η αντίπαλη ομάδα όμως ο αγώνας έμεινε στο στείρο 0-0 το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Στην επανάληψη η ομάδα μας έριξε τον ρυθμό της, έδωσε χώρο στην Αγία Νάπα να κρατήσει τη μπάλα με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκορ.  Από τη πλευρά της η ομάδα μας δε δημιούργησε ευκαιρίες εκτός από κάποια μακρινά σουτ.

A’ ημίχρονο:

Τεράστια ευκαιρία είχε η ομάδα μας με τον Καλό μόλις στο 8′ λεπτό, ήταν πολύ κοντά στα γκολπόστ όμως δε βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε έξω.  Παραμόνευε εκεί και ο Βαλεντίνος Σιέλης ο οποίος θα μπορούσε να καρφώσει τη μπάλα στα δίκτυα.

Mεγάλη ευκαιρία με τον Μγκούνι στο 14ο λεπτό είχε η Αγία Νάπα μετά από σέντρα του Μέρτακκα από στημένο φάουλ, η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Φεγκρούζ.

Στο 26′ ο Σαμπού επιχείρησε ένα μακρινό δυνατό βολέ από στατική φάση όμως η μπάλα αποκρούστηκε εύκολα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Β’ ημίχρονο:

Στο 58′ η Αγία Νάπα άνοιξε το σκορ με τον Παναγιώτοφ μετά από τακουνάκι του Μγκούνι ο Βούλγαρος έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Φεγκρούζ.

Καλή ευκαιρία, η μοναδική για την ομάδα μας στο Β’ μέρος με τον Ταγκμπατζουμί στο 87′ που από κοντά έσπρωξε τη μπάλα προς στα δίκτυα όμως ο τερματοφύλακας της Αγίας Νάπας είπε όχι.  Παρόμοια ευκαιρία έχασε στο 90+2 ο Σαμπού που έπεσε με τάκλιν να σπρώξει παράλληλο σουτ του Καρλίτος όμως η μπάλα έμεινε στην αγκαλιά του αντίπαλου κήπερ.

Aρχική ενδεκάδα: Φεγκρούζ, Σαμπού, Σιελής, Καρλίτος, Μεντί (Nαντό 83′), Ελευθερίου, Εντμάρ (68′ Oχένε), Μπεμπέ, Καλό (46′ Σέμα), Σαρδινέρο, Ταγκμπατζουμί

Κάρτες: Εντμάρ, Σαμπού / Μέσσιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *