Είπαμε αδιάφορο αλλά όχι και τεσσάρα – Ντροπιαστική εμφάνιση

Μετά από μια ντροπιαστική εμφάνιση η ομάδα μας δέχθηκε μεγάλη σε έκταση ήττα εντός έδρας από τη Δόξα με 0-4!  Είναι ντροπή τέτοια σκορ και τέτοιες εμφανίσεις για την Αθλητική Ένωση Λεμεσού ακόμα και σε αδιάφορους αγώνες.  Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα έχει να πει πολλά με τους ποδοσφαιριστές του, ορισμένοι απ’ αυτούς ήταν προκλητικά αδιάφοροι.

Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα μας είχε παθητική στάση αφού η αντίπαλη ομάδα μπήκε δυναμικά κλείνοντας την ομάδα μας στο δικό της μισό με αποτέλεσμα από νωρίς να βρεθούμε πίσω στο σκορ.  Η κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε καθόλου, η Δόξα είχε τον έλεγχο του αγώνα και η ομάδα μας υπέπεσε σε πάρα πολλά λάθη τόσο αμυντικά όσο και στο χώρο του κέντρου κάνοντας τη δημιουργία προϋποθέσεων για κάποιο γκολ δύσκολη έως ακατόρθωτη.

Η αδιαφορία συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο από πλευράς της ομάδας μας, μηδενική διάθεση και καθόλου όρεξη με ορισμένους παίκτες να βαριούνται να κινηθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Η Δόξα σκόραρε άλλα δύο τέρματα.

Α’ ημίχρονο

Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Αντρέας Κυριάκου υπέπεσε σε σοβαρό λάθος με τον Λόπεζ να βγαίνει μόνος, όμως ο Ευάγγελος Γεωργίου είπε όχι.

Στο 8ο λεπτό η Δόξα άνοιξε το σκορ από τα ένδεκα βήματα.  Στην επαναληπτική προβολή φάνηκε πως δεν υπήρχε κάποια επαφή με τον ποδοσφαιριστή της Δόξας και αδίκως δόθηκε το πέναλτι που γι να διευκρινίζουμε έδωσε η επόπτης Αγγέλα Γεωργίου.

Ο Λόμπο χόρεψε την άμυνα της ομάδας μας στο 28′ και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2 για την ομάδα της Δόξας.  Ήταν ένα πολύ εύκολο τέρμα που έπιασε στον ύπνο την ομάδα μας.

Β’ ημίχρονο

Το 68′ λεπτό η Δόξα τριπλασίασε τα τέρματα της με μακρινό σουτ και ασταθή απόκρουση του νεαρού Γεωργίου.

Η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε μετά από 33 ολόκληρα λεπτά στην επανάληψη όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κυριάκου μπροστά στην εστία δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα δρώντας εκεί ως αμυντικός.

Στο 84′ ο Ταγκμπατζουμί κατέβασε μετά από σέντρα του Ελευθερίου τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε άτσαλα με το αριστερό άουτ.

Άλλο ένα ανύπαρκτο πέναλτι έδωσε στο 89′ ο διαιτητής του αγώνα με τη Δόξα να φτάνει το δείκτη του σκόρ στο 0-4.

Αρχική ενδεκάδα: Γεωργίου, Μεντί, Κυριάκου, Σιέλης, Ναντό (63′ Ελευθερίου), Μπεμπέ (38′ Γκουιντελέγιε), Σακέττι, Νικολάου, Λίλλης (38′ Σεμά), Σταύρου, Ταγκμπατζουμί

Κάρτες: Μεντί, Ντιαλό, Σακέττι/ Λόμπο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *