Μαθητικά ΤΕΛΟΣ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα μας σχετικά με τα εισιτήρια. Τέλος τα μαθητικά, πολύ καλά πάει η προπώληση.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας που έτρεξαν σήμερα πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων για να κρατήσουν θέση στην Ανατολική ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού ημιτελικού αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (22/4 – 18:00) με την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι τα μαθητικά εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί μέσα σε 2 περίπου ώρες, ενώ είχαμε ήδη και την καλύτερη φετινή προπώληση σε σχέση και με τα κανονικά εισιτήρια της αναμέτρησης!

Ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (κανονικά, αλλά και μαθητικά εισιτήρια) θα έχουν εξασφαλισμένο το εισιτήριο τους και την ερχόμενη Δευτέρα από τις 09:00 – 13:00 καθώς επίσης και από τις 15:00 – 19:00.

Η πληροφόρηση μας είναι ότι πάρα πολύ λίγα είναι και τα εισιτήρια που απέμειναν στους Συνδέσμους στον Εναέριο αλλά και στο Ζακάκι, όπως επίσης και στην Πάφο!

ΑΕΛίστες, φέτος για διάφορους λόγους δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες να μετατρέψουμε το Τσίρειο στην γνωστή καυτή έδρα για τον κάθε αντίπαλο. Ήρθε η ώρα να εξαφανίσουμε όλα τα εισιτήρια. Με τον τρόπο που ξεκίνησε η προπώληση σήμερα νιώθουμε ότι είμαστε ήδη πολύ κοντά στον στόχο που δεν είναι άλλος από μια ασφυκτικά κατάμεστη Ανατολική κερκίδα!

Συσπειρωθείτε όλοι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ δίπλα από την ομάδα μας! Δώστε σε όλους να καταλάβουν ότι εμείς είμαστε που θέλουμε περισσότερο την πρόκριση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *