Ξεκίνημα των τελικών πρωταθλήματος – για το 10ο συνεχόμενο

Αρχίζουν σήμερα Κυριακή (29/03) οι τελικοί πρωταθλήματος γυναικείας καλαθόσφαιρας όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Η ομάδα που θα πετύχει πρώτη 3 νίκες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Νίκος Σολομωνίδης στις 17:00 αφού η ομάδα μας έχει πλεονέκτημα έδρας. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα είναι παρών και σήμερα ενώ κάλεσε και τον υπόλοιπο κόσμο να στηρίξει τις καλαθοσφαιριστριες μας σε αυτά τα παιχνίδια.

Η ομάδα μας παραμένει αήττητη φέτος ενώ να θυμίσουμε ότι έχει ήδη κατακτήσει το κύπελλο και το super cup. Αν η ομάδα μας κατακτήσει το πρωτάθλημα θα είναι το δέκατο συνεχόμενο κάτι που φυσικά αποτελεί ρεκόρ.

Δηλώσεις για το ξεκίνημα τω τελικών παρέθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κ.ο.κ η προπονήτρια-καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας μας Κάλια Παπαδοπούλου λέγωντας «Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε όλοι και για την οποία δουλεύουμε ολόκληρη τη χρονιά. Τώρα πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε αυτό για το οποίο κάναμε τόσες θυσίες. Η ΑΕΛ έχει μεγάλη ιστορία στη γυναικεία καλαθόσφαιρα με 9 σερί πρωταθλήματα και πάμε για το 10ο συνεχόμενο. Σεβόμαστε την ομάδα του Απόλλωνα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνατότητες. Οι παίκτριές μου σε κάθε προπόνηση δείχνουν καθημερινά πως διψούν για την κατάκτηση και αυτού του τίτλου. Πρέπει να κατέλθουμε συγκεντρωμένες στους τελικούς, ιδιαίτερα στον πρώτο, να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που μπορούμε και να μην δώσουμε στον Απόλλωνα την ευκαιρία να πιστέψει πως μπορεί να μας κερδίσει. Έχουν μεν καλά γκαρντ και θα πρέπει η άμυνά μας να είναι σε εγρήγορση στην περιφέρεια, αλλά πιστεύω πως έχουμε τον τρόπο να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε την καλή αρχή για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *