Τα τελευταία νέα των ακαδημιών μας [21-22/3/2015]

Πάμε να δούμε τι έκαναν τα μικρά μας λιοντάρια τη βδομάδα που μας πέρασε στα γήπεδα της Κύπρου.

Ξεκινούμε από τις μικρότερες ηλικίες όπως και κάθε φορά.  Θυμίζουμε πως το κλιμάκιο Πάφου κατέκτησε το Παμπάφιο πρωτάθλημα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, περισσότερα εδώ.

Ξεκινώντας με την ομάδα των u12 μας που αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα Premier u13 στην έδρα της έχοντας απέναντι της την αρκετά καλή ομάδα του Νίκου και Σωκράτη Ερήμης.  Οι νεαροί μας μπήκαν δυνατά στον αγώνα και σκόραραν δύο γκολ αρκετά νωρίς και είχαν το πάνω χέρι.  Η αντίπαλη ομάδα κατάφερε απλά να μειώσει σε 2-1 με τι τρίποντο να πηγαίνει στην δική μας ομάδα.

Τα δύο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Γιάννης Αντωνίου.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Μιχάλης Κυριάκου, Ευαγόρας Αντωνίου, Χαράλαμπος Μελαναρκίτης, Μιχαήλ Έλληνας, Αντρέας Κκωστής, Σάββας Ευαγγέλου, Ευάγγελος Αντρέου, Στέλιος Λοίζου, Γιώργος Βασιλείου, Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, Γιάννης Αντωνίου.

Ως αλλαγή πέρασαν: Κύπρος Νεοφύτου(52′), Νεκτάριος Στεφάνου (59′), Χριστόφορος Πέτρου (64′), Γεώργιος Σοφοκλέους 70′.

Αυτή ήταν η δεύτερη αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος με την ομάδα μας να βρίσκεται στην 5η θέση με 3 βαθμούς.

Επόμενος αγώνας με τον Ακρίτα Χλωρακας εκτός.

———————————————————————————————————————————–

Παλικαρίσιο διπλό πέτυχαν οι u13 μας που έπαιξαν εκτός έδρας για το πρωτάθλημα ELITE U13.  Απέναντι τους βρέθηκε η Νέα Σαλαμίνα η οποία δε μπόρεσε να πάρει κάτι από τον αγώνα μιας και οι λεβέντες μας είχαν από την αρχή εμπεδώσει στους αντιπάλους πως δεν πρόκειται να πάρουν βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα, φιλοδωρώντας τους μάλιστα με 0-3.

Ήταν ένας ωραίος αγώνας όπου ο καλύτερος πήρε και το τρίποντο.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Bασίλης Παφίτης, Γιάννης Κυριακίδης, Χριστόφορος Φραντζής, Άλκης Βραχίμης, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Χρίστος Ζαμπάς, Λεωνίδας Σαββίδης, Στέλιος Παναγιώτου, Δημήτρης Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοδούλου, Αντώνης Συμεού.

Ως αλλαγή πέρασαν οι: Έντουαρντ Αντωνίου (50′), Μάριος Νεοφύτου (46′).

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Στέλιος Παναγιώτου στο 10′, ο Δημήτρης Αβραάμ στο 41′ ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Βασίλης Παφίτης.

Η ομάδα μας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με το Αποέλ που έχουν από 6 βαθμούς μετά από δύο αγώνες.  Επόμενος αγώνας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας εντός.

———————————————————————————————

Tην Ανόρθωση μέσα στη Λεμεσό αντιμετώπισαν οι u15 μας στα πλαίσια του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ELITE U15.  Οι λέοντες μας μπήκαν με το δεξί στον αγώνα αφού προηγούνταν από το 8′ με 1-0 ενώ διπλασίασαν τα τέρμα τους στο 25.  Η Ανόρθωση απλά μείωσε σε 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Μαρίνος Στυλιανού, Ελισσαίος Αντρέου, Χρίστος Στεφάνου, Στέλιος Φραγκούδης, Χρίστος Δημητρίου, Χρίστος Νικολάου, Γιαννάκης Πέτρου, Αγάπιος Δημητρίου, Νεοκλής Κουππής, Αλέξανδρος Μιχαήλ.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Φίλιππος Φιλόθεος Χριστοφίδης (17′), Γιώργος Σπύρου (49′), Μαρίνος Λαζάρου (68′), Χάρης Καψός (74′), Ιωάννης Αταλιώτης (78′)

Η ομάδα μας μετά το πέρας τριών αγωνιστικών έχει κατακτήσει επτά βαθμούς και ισοβαθμεί με άλλες δύο ομάδες στην κορυφή. Επόμενος αγώνας με την Νέα Σαλαμίνα εκτός.

—————————————————————————————————————–

Την Κυριακή που μας πέρασε οι u17 μας που αγωνίζονται στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα ELITE U17 κέρδισαν μέσα στην έδρα του με 0-2 τον Ακρίτα Χλώρακας.  Η ομάδα μας έφτασε στη νίκη μετά από πολύ καλή προσπάθεια και ομαδική δουλειά και γι’ αυτό μπράβο στα παιδιά.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Μιχαήλ Παναρέτου στο 49′ και στο 60′.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Αντρέας Κεραυνός, Μιχαήλ Παναρέτου, Ευθύμιος Μακρής, Αντρέας Κυριάκου, Μαρτίνος Στασουλλής, Χρίστος Πρινιωτάκης, Νικόλας Χαραλάμπους, Στυλιανός Παντελή, Χρίστος Ιωάννου, Στέλιος Ευστρατίου, Χρίστος Φραγκούδης.

Ως αλλαγή πέρασαν: Λεωνίδας Βωνιάτης 59′, Μαρίνος Χαραλάμπους 72′, Μιχάλης Πέτρου 77′.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας εντός έδρας με την ΕΝΥ Υψωνα.  Μετά το πέρας 2 αγωνιστικών οι μάγκες μας βρίσκονται στην πρώτη θέση.

—————————————————————————————————————

Η ομάδα των παίδων μας u17 τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος δέχθηκε την ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας μέσα στο βοηθητικό του ΓΣΖ.  Οι ποδοσφαιριστές μας δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και δέχθηκαν μόλις στο 10′ το γκολ.  Οπισθοχώρησαν και έδωσαν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού χώρους στην ΑΕΚ να κάνει παιχνίδι.  Αυτό μας στοίχισε και δεύτερο γκολ, με την Αεκ να παίρνει τον αγώνα με 2-0.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Μαρίνος Κωνσταντής, Παντελής Παντελή, Αντρέας Πότσης, Μάριος Παναγιώτου,  Αντρέας Χριστοφόρου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Αντρέας Δημητρίου, Στέφανος Μιχαήλ, Μάρκος Κάρλος Παύλου, Λαυρέντιος Φαντομάς, Αντρέας Κυριάκου.

Πλέον δυο στροφές πριν το τέλος η ομάδα του Αποέλ κατέκτησε τον τίτλο και η ομάδα μας τη δεύτερη θέση.  Αδιάφοροι πλέον βαθμολογικά οι αγώνες που απέμειναν με Νεα Σαλαμίνα εκτός και Απόλλωνα εντός.

—————————————————————————————————-

Τα ”δεύτερα” μας εξήλθαν ισόπαλα 1-1 με την ομάδα του Άρη εντός έδρας στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.  Ο Άρης προηγήθηκε από πολύ νωρίς και η ομάδα μας ισοφάρισε στο 63′ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Πάρη Παναγιώτου.

Στα αξιοσημείωτα ο διαιτητής Κωνσταντίνος Σάββα μοίρασε συνολικά 8 κίτρινες κάρτες, από 4 σε κάθε ομάδα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Αντρέας Μιχαήλ, Αντρέας Αντρέου, Σωτήρης Βασιλείου, Γιώργος Γρηγορίου, Παναγιώτης Αντρέου, Αντώνης Βασιλείου, Πάρης Παναγιώτου, Γιάννης Ευσταθίου, Χρίστος Αντρελλής, Ελευθέριος Δημητρίου, Μαρίνος Παρμαξής.

Ως αλλαγή πέρασαν: Αναστάσιος Ιωάννου (60′), Αντρέας Νεοφύτου (70′), Κωνσταντίνος Κυριάκου (81′).

Απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές, η ομάδα μας βρίσκεται στη 5η θέση με συγκομιδή 42 βαθμών.  Προτελευταίος αγώνας εκτός με την Πάφο την ερχόμενη Κυριακή.  Ενώ 5 Απριλίου θα διεξαχθεί τοπικό ντέρμπι για την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Απόλωνα εντός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *