Κακή εμφάνιση στο Δασάκι – 1-1 με Εθνικό

Έσωσε τον βαθμό στο 92′ με γκολ του Μάριου Νικολάου η ομάδα μας με σέντρα του Γκουιντελέγιε αφού προηγήθηκε κοντρόλ του ποδοσφαιριστή μας με το χέρι.  Η ομάδα μας δεν είχε καλή απόδοση και ελπίζουμε να μην παρουσιαστεί κατ’ αυτόν τον τρόπο στους αγώνες φωτιά του Κυπέλλου.  Ίσως να οφείλεται στην έλλειψη κινήτρου στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα νωθρά και δέχτηκε το γκολ μόλις στο 42ο δευτερόλεπτο.  Γενικά ήταν πολύ πίσω και άφησε τον Εθνικό να κάνει ότι θέλει τα πρώτα 20 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.  Αργότερα βρήκε τα πατήματα της, ήταν καλύτερη και ανέβασε την απόδοση της έχοντας την κατοχή, ανούσια όμως αφού δε δημιούργησε καμία απειλή στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.  Χαρακτηριστικό ότι η κατοχή στο 35′ του ημιχρόνου υπήρξε 64% για την ομάδα μας έναντι 36% του Εθνικού.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε ξανά χωρίς ρυθμό δίνοντας χώρο στον Εθνικό να ασκήσει πίεση και να στοχεύσει το δοκάρι δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης.  Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες.  Η ομάδα μας κατείχε και πάλι την κατοχή, φτιάχνοντας μια ευκαιρία με το Σαρδινέρο και στο 92+ που με σέντρα ισοφάρισε σε 1-1 (τα σχόλια μας για το γκολ πιο κάτω).

Α’ ημίχρονο:

Στην πρώτη του ευκαιρία ο Εθνικός πέτυχε το γκολ ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα από το 00:42 δευτερόλεπτο.  Ήταν ο Εντμάρ που έκανε λάθος και ο Εθνικός βγήκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα με την άμυνα να μην αντιδρά και τον Ζουνίνιο να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Φεγκρούζ με το κεφάλι.

Ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή επιχείρησε ο Εντμάρ Λασέρτα, ήταν η μόνη καλή φάση που κατέγραψε η ομάδα μας το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε και πάλι καλύτερα και είχε δοκάρι δύο μόλις λεπτά αργότερα.

B’ ημίχρονο:

Ο Εθνικός μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου είχε τετατέτ όπου σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Φεγκρούζ.

Πρώτη φορά που έγινε απειλητική η ομάδα μας ήταν από την κάθετη του Λέαντρου Λίλλη προς τον Ταγκμπατζουμί ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως ολιγώρησε και δεν πλάσαρε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 65′ ο Λέαντρος Λίλλης επιχείρησε ένα σουτ με το αριστερό, μέσα από τη περιοχή του Εθνικού όμως πέρασε έξω μακριά από την αντίπαλη εστία.

Καλή προσπάθεια του Μπεμπέ στο 71′ που έπιασε ένα σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης επανορθωτικής πέρασε έξω.

Στο 82′ υπήρξε μια φάση για την ομάδα μας με τους Ταγκμπατζούμι και Σαρδινέρο να προσπαθούν να ελευθερωθούν και να τελειώσουν τη φάση όμως δεν τα κατάφεραν και χάθηκε σημαντική ευκαιρία πολύ κοντά.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σαρδινέρο μπροστά από την εστία του Εθνικού έδρασε ως αμυντικός κάνοντας ένα πάρα πολύ κακό τελείωμα.  Ο συνδυασμός ήταν όμορφος όμως τραγικό το τελείωμα.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Εθνικός στο 89′, βγήκε μια πάσα πίσω από την άμυνα μας με τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας να πλασάρει άστοχα πάνω από τα δοκάρια του Φεγκρούζ.

Στο 90+2 η ομάδα μας ισοφάρισε με τον Μάριο Νικολάου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκουιντέλεγιε, προηγήθηκε χέρι από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας όμως ο Αντώνης Χριστοδούλου άφησε τη φάση να συνεχιστεί κανονικά.  

Αρχική ενδεκάδα: Φεγκρούζ, Μεντί (46′ Σιέλης), Κυριάκου, Ναντό, Εντμάρ, Σακέττι (46′ Νικολάου), Ντιαλό, Σαρδινέρο, Μπεμπέ, Λίλλης (77′ Σεμά), Ταγκμπατζούμι.

Κάρτες: Ταγκμπατζούμι, Γκουιντελέγιε, Σακέττι / Ζουνίνιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *