Η Βασίλισσα δεν έσβησε εξαιτίας τους (φώτος)

Μετά την αναστολή της λειτουργίας του τμήματος ανδρών καλαθόσφαιρας, του τμήματος που κράτησε τη σπίθα του ΑΕΛισμού αναμμένη θα μπορούσε κάποιος να πει πως το τμήμα καλαθόσφαιρας της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού έφτασε στο τέλος του. Το ίδιο θα μπορούσαν να πουν και όσοι ασχολούνται με το γυναικείο μας μπάσκετ και να επαναπαυθούν.

Αντί αυτού η γυναικεία καλαθοσφαιρική μας ομάδα σε κάθε παιχνίδι της μας κάνει περήφανους, πήρε πανάξια το Κύπελλο και τελειώνοντας αήττητη το πρωτάθλημα πάει στα play offs για την κατάκτηση του.

Η καλαθοσφαιρική γυναικεία ΑΕΛ δεν αποτελείται από αλάνθαστα ρομπότ, αποτελείται επι το πλείστον από κοπέλες που αγαπούν την καλαθόσφαιρα και διψούν για διακρίσεις και επιτυχίες μα προπάντων λιονταρίνες που τιμούν τη φανέλα που φοράνε.

Το ότι αναβλήθηκε η λειτουργία του αντρικού τμήματος δε σημαίνει πως η Βασίλισσα δε βρίσκεται στο θρόνο της. Η Βασίλισσα καλοκάθεται θα λέγαμε κιόλας χάρη σ’ αυτές τις ”τρελές” και ορεξάτες λιονταρίνες που έφτιαξαν ένα δυνατό σύνολο και σε συνεργασία με τη διοίκηση τους έκαναν μια ομάδα απίστευτης δυναμικής που τρέμει ο κάθε αντίπαλος.

Σας ευχαριστούμε που με τη σκληρή σας δουλειά και αφοσίωση κρατάτε τη Βασίλισσα μας ψηλά.

Μπράβο κοπέλες.

 eleni oikonomidou Maria konstantinouEleni mavroudi

georgiou elena

Kalia papadopoulou

Loukia Larkou

Marina Drousiotou

menelaou christiana

Monika Gavriloska

Monika Veselovski

Petra Orlovic

 

Antoniou Rafaella

 

Elena Georgiou

Antonia Makri

 

women basketball ginekio 2015 omada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *