Καλή παρουσία και νίκη με 1-2 την Δόξα

Η ομάδα μας πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι των play-offs, για την Β΄ φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και χωρίς να υποτιμήσει την Δόξα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν νωρίς στο παιχνίδι, με τους Σεμά για την ΑΕΛ και με τραγικό λάθος του Φεγκρούζ η Δόξα.

Το δεύτερο μέρος κινήθηκε σε πιο ικανοποιητικούς ρυθμούς από πλευράς θεάματος. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αλλά αυτή που κατάφερε να αξιοποιήσει μία από αυτές ήταν η ομάδα μας. Ο προπονητής της ομάδας μας πραγματοποίησε από νωρίς τις αλλαγές της ομάδας μας και έκανε κάποιες εσωτερικές δοκιμές με του παίκτες μας.

Α’ Ημίχρονο

ΓΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛ στο 10΄ για την ομάδα μας. Στην πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση για την ομάδα μας, ο Οχένε επιχείρησε το σουτ, ο τερματοφύλακας απομάκρυνε και ο Σέμα πήρε το κεφάλι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ για την Δόξα στο 12′ και 1-1. Ο Φεγκρούζ σούταρε τη μπάλα όμως κόντραρε στη πλάτη του ποδοσφαιριστή της Δόξας και κατέληξε στα δίχτυα. Τραγικό λάθος από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας.

Ο Ράμος στο 20ο λεπτό μπένει στην περιοχή της ΑΕΛ αλλά το τελείωμα του του ήταν άσχημο και η μπάλα φεύγει πολύ έξω.

Στο 40ο λεπτό ο Λόμπο μέσα στην περιοχή γυρίζει το σώμα του και πιάνει το σουτ αλλά ευτυχώς ο Φεγκρούζ ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 45′ ο Σέμα μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, έβγαλε την μπαλιά και βρήκε στην άλλη πλευρά τον Ελευθερίου αλλά ο Χατζηφραγκέσκου αποκρούει.

Β’ Ημίχρονο

Στο 48΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράμος, η μπάλα φεύγει ψηλά.

Ξανά ευκαιρία για την Δόξα στο 57′ με σουτ του Άλβαρο αλλά ευτυχώς ο Φεγκρούζ πιάνει την μπάλα.

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ για την ομάδα μας στο 74′ και γίνετε το 1-2. Ο Οχένε βγάζει την μπαλιά, ο Σεμά πιάνει την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ήρθε πίσω και ο Ταγκμπατζουμί που ακολουθούσε την φάση έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας με κεφαλιά.

Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να κάνει το 1-3 στο 80ο λεπτό, με τον Σεμά να δίνει προς τον Ιονίτσα αυτός άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια του για τον Οχένε, αλλά η βολίδα που έπιασε σταμάτησε στο δοκάρι.

Χαμένη ευκαιρία για την Δόξα να ισοφαρίσει στο 83΄, όταν σε παράλληλη μπαλιά ο Λόπο άπλωσε το πόδι του να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα αλλά ο Φεγκρούζ έκοψε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Αρχική εντεκάδα: Φεγκρούς, Εσπάνα (40΄ Σιέλης), Ελευθερίου, Ιονίτσα, Οχένε, Σταύρου (45′ Ταγκμπατζουμί), Νικολάου, Σέμα, Καρλίτος, Μεντί (59′ Σακέττι), Ντιαλό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *