Λευκή ισοπαλία με Οθέλλο Αθηένου

Σε ένα μέτριο εως κακό παιχνίδι η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη με 0-0 στο Αντ. Παπαδόπουλος με τον Οθέλλο Αθηένου. Αν και η ομάδα μας ήταν αυτή που είχε την κατοχή (έφτασε μέχρι και 35%-65%), αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ποτέ σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα μας καλείτε να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια ανεξαρτήτως βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αλλά και κυρίως ενόψει κυπέλλου

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο μέρος κίνηθηκε σε μέτριου ρυθμούς και σε γεννικές γραμμές ήταν ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, κυρίως με τον Οθέλλο να κτυπά στις αντεπιθέσεις. Αυτό που είχε με το μέρος της η ΑΕΛ ήταν η κατοχή η οποία έφτασε στο 37%-63% για την ομάδα μας.

Πρώτη ευκαιρία είναι για τον Οθέλλο στο 20ο δευτερόλεπτο με σουτ από τα δεξιά της άμυνας μας αλλά το σουτ φεύγει πάνω από τα δοκάρια

Στην αμέσως επόμενη φάση γίνεται παράβαση μέσα στην περιοχή πάνω στον Σαρδινέρο αλλά δεν δίνεται τίποτα.

Μακρινό σουτ του Ιονίτα στο 15ο λεπτό αλλά η μπάλα περνά έξω.

Πολύ καλό σουτ του Γκρικαλασβίλι στο 20′ έξω από την περιοχή ευτυχώς όμως πέρασε έξω.

Παράλληλη πάσα του Σέμα στο 26ο λεπτό, οι αμυντικοί διώχνουν σε κόρνερ.

Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ με τον Γκρικαλασβίλι στο 34ο λεπτό, με τον Φεγκρούζ στην αρχή να αποκρούει ασταθώς και στην συνέχεια της φάσης ο Λοϊζου προσπάθησε για το σουτ αλλά ευτυχώς ο Φεγκρούζ πρόλαβε και μάζεψε την μπάλα.

Μπαλιά του Εντμάρ στο 44΄, ο Σαρδινέρο πιάνει ένα εξωτερικό φάλτσο και η μπάλα φεύγει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Β΄ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε και αυτό σε μέτριους και σε χαμηλότερους ρυθμούς. Η ομάδα μας προσπάθησε να βγεί μπροστά και κυρίως με τον Καλό να κάνει κάποιες επελάσεις με την είσοδο του στο παιχνίδι. Ο Οθέλλος προσπάθησε προς το τέλος να δημιουργήσει προϋποθέσεις, ωστόσο δεν έγινε επικίνδυνος.

Πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο είναι για την ΑΕΛ στο 56ο λεπτό, με τον Καλό να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, να βγάζει την παράλληλη, η μπάλα να φτάνει στον Οχένε αλλά το σουτ κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

Στο κόρνερ που κέρδισε η ομάδα μας, ο Μεντί πιάνει μια δυνατή κεφαλιά αλλά φεύγει μόλις έξω.

Πολύ καλό σουτ του Ντιαλό στο 60΄, ένα λεπτό μετά την είσοδο του, η μπάλα βρίσκει στους αμυντικούς και φεύγει κόρνερ.

Ευκαιρία για τον Οθέλλο στο 71′ με την παράλληλη μπαλιά του Γιαννακού να βρίσκει σχεδόν φάτσα με το τέρμα τον Λοϊζου αλλά ευτυχώς η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Καλή εκτέλεση κόρνερ απο τον Οθέλλο στο 83΄, με τον Γκριν να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα περνά έξω.

Σουτ του Γκρικαλασβίλι στο 86΄ έξω από την περιοχή, ο Φεγκρούζ πέφτει και διώχνει την μπάλα.

 

Αρχική εντεκάδα: Φεγκρούζ, Μεντί, Καρλίτος, Ελευθερίου, Εντμάρ, Σταύρου, Σαρδινέρο (46′ Καλό), Νικολάου, Οχένε (84′ Λίλλης), Σεμά, Ιονίτα (59΄ Ντιαλό).

Κίτρινες:  Ντιαλό, Οχένε / Χατζηγιαννακού, Βασιλείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *