Ήττα και εκτός εξάδας

Την ήττα με 0-1 δέχθηκε η ομάδα μας από την Ομόνοια κάτι που κλείνει οριστικά το θέμα πρώτης εξάδας αφού μένει εκτός.  Δεν παρουσιαστήκαμε όπως επέβαλλαν οι ανάγκες του αγώνα με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δυσκολεύτηκε πολύ να ανταλάξει πάσες, δέχθηκε το γκολ μόλις στο 9′ και απ’ εκεί και έπειτα η Ομόνοια έκλεισε πολύ καλά τους χώρους της και δεν άφησε την ομάδα μας να βγει μπροστά και να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία για γκολ.  Το γκολ προήλθε από αδράνεια της άμυνας που άφησε αμαρκάριστο το Λεάντρο να στείλει με ευκολία τη μπάλα στα δίκτυα του.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε περισσότερο, έκανε κάποια ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα όμως δεν τα κατάφερε να αλλάξει τα εις βάρος της δεδομένα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πρώτης εξάδας.

Α’ ημίχρονο:

Τεράστια διπλή ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα για την Ομόνοια. Ο Γκαρσία έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Φεγκρούζ απόκρουσε πάνω στην γραμμή, ο Γκαρσία ξανασουτάρει και πάλι ο Φεγκρούζ εξ επαφής πιάνει την μπάλα.

Η ομάδα μας απάντησε με ευκαιρία στο 7′ με μακρινή μπαλιά και το Σαμπού να προσπαθεί με το κεφάλι όμως να μην τα καταφέρνει.
Στο 10′ η Ομόνοια άνοιξε το σκορ μετά από διπλή κεφαλιά ο Λεάντρο άνοιξε το σκορ στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα του Φεγκρουζ.  Ο Γκαρσία νίκησε στον αέρα τον Σιέλη και στη συνέχεια ο Λεάντρο αμαρκάριστος πάλι με κεφαλιά νίκησε τον Φεγκρούζ μέσα από την μικρή περιοχή.
Άδικα σταμάτησε επιθετική προσπάθεια της ομάδας μας στο 20′ όπου ο Μεντί υποδείχθηκε σε θέση οφσαιντ.
Β’ ημίχρονο:
Πολύ καλή απόκρουση στο 48′ από τον Φεγκρούζ που απεσόβησε το γκολ με εξαιρετική παρέμβαση.
Στο 55′ η Ομόνοια είχε δοκάρι με τον Ρομπέρτο Γκαρσία ο οποίος έμεινε μόνος στην περιοχή, δέχθηκε τη μπάλα και αμέσως σούταρε σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Φεγκρούζ.
Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία με σουτ του Καλό από πλάγια που πέρασε έξω.
Στο 60′ από εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Μεντί που δε βρήκε την εστία είχε απειλήσει η ομάδα μας.
Πολύ καλή προσπάθεια του Ταγκμπατζουμί στο 63′ που ντρίμπλαρε όμορφα όμως δεν ήταν καλό το τελείωμα του.
Χάθηκε απίστευτη ευκαιρία στο 65′ που οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στην περιοχή, βρέθηκαν φάτσα με την εστία όμως η ασυνενοησία τους στοίχισε το γκολ.  Ήταν ο συνδυασμός του Μπεμπέ και Σαρδινέρο όπου ο δεύτερος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και αντί να τελειώσει τη φάση επέστρεωε τη μπάλα πίσω.
Απο πλεονεκτική θέση στο 73′ ο Μπεμπέ πλάσαρε, αδύναμα όμως με τον Γιωργαλλιδη να πέφτει και να αποκρούει σε κόρνερ.
Πολύ καλή κάθετη πάσα πίσω από την άμυνα της Ομόνοιας στο 79′ από το Σέμα για τον Ταγκμπατζούμι όμως ο επιθετικός της ομάδας μας δε πρόλαβε τη μπάλα.
Αρχική ενδεκάδα: Φεγκρούζ, Σαμπού (46′ Καρίτος), Σιέλης, Μεντί, Εντμάρ, Μπεμπέ, Σακέττι, Ντιαλό (74 Σεμα),  Σαρδινερο, Καλό, Ταγκμπατζουμί.
Κάρτες: Σακέττι (χάνει το επόμενο), Μπεμπέ (χάνει το επόμενο), Σιέλης / Mαρκάσα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *