Ενημέρωση και αποτελέσματα για τους αγώνες των ακαδημιών μας [14-15/2/2015]

Όλα τα νέα για τους αγώνες των μικρών μας λιονταριών από τους u12 μέχρι και τους u21 για το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε. 

U12: Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος οι μικροί μας αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΖ Ζακακίου και εξήλθαν ισόπαλοι 2-2.  Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με 2-0, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπερ της σκορ και δέχτηκε την ισοφάριση με αποτέλεσμα να χάσει τις όποιες πιθανότητες είχε για να κατακτήσει τον τίτλο.  Πλέον η ομάδα της Παρεκκλησιάς βρίσκεται στο +4 και απομένει άλλος ένας αγώνας.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν στο 11′ ο Κύπρος Νεοφύτου και στο 21′ ο Χαράλαμπος Μελαναρκίτης.

Αρχική ενδεκάδα: Μιχάλης Κυριάκου, Ευαγόρας Αντωνίου, Χαράλαμπος Μελαναρκίτης, Κύπρος Νεοφύτου, Αντρέας Κκωστής, Σάββας Ευαγγέλου, Ευάγγελος Αντρέου, Στέλιος Λοίζου, Γιώργος Βασιλείου, Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, Γιάννης Αντωνίου.

Ως αλλαγή πέρασαν: Mιχαήλ Έλληνας 51′, Γεώργιος Σοφοκλέους 70′

Την τελευταία αγωνιστική θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του ΕΝΥ Ύψωνα.

——————————————————————————————————————————-

U13: Η ομάδα μας είναι ήδη πρωταθλήτρια και αγωνιζόταν με την ομάδα του Αγίου Τύχωνα.  Δεν υπάρχει αναφορά για τον αγώνα, πιθανό να μην κατέβηκε ο αντίπαλος στο γήπεδο ή να αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών.

Στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν επίσης την ΕΝΥ Ύψωνα.

————————————————————————————————————————-

U15: Σήκωσαν τον τίτλο ρίχνοντας 17άρα οι u15 μας στην ομάδα του ΕΝΥ Ύψωνα.  Εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος τους και δίκαια πήρε τον τίτλο.  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους.

Αγωνίστηκαν οι: Αντώνης Θεμιστοκλέους, Μαρίνος Χαραλάμπους, Χρίστος Στεφάνου, Ιωάννης Αταλιώτης, Στέλιος Φραγκούδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Θεόδωρος Νεοφύτου, Χρίστος Δημητρίου, Γιώργος Σπύρου, Φίλιππος Φιλόθεος Χριστοφίδης, Νεοκλής Κουππής.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Αγάπιος Δημητρίου, Χάρης Καψός, Χρίστος Νικολάου, Μαρίνος Λαζάρου.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν: Χρίστος Δημητρίου (3), Θεόδωρος Νεοφύτου (3), Γιώργος Παπαδόπουλος (2), Ιωάννης Αταλιώτης (2), Γιώργος Σπύρου (2), Αγάπιος Δημητρίου (2),  Νεοκλής Κουππής, Στέλιος Φραγκούδης, Χάρης Καψός.

Μεγάλο μπράβο στους λεβέντες μας!

 

———————————————————————————————————————–

U17: Το Σάββατο που μας πέρασε η ομάδα των u17, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής απώλεσε δύο βαθμούς στην έδρα της αφού εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα της Ομόνοιας.  Αυτή η ισοπαλία αφήνει την ομάδα μας στο -8 από την κορυφή.  Υπάρχει ακόμα δρόμος αλλά ενδεχόμενη νίκη θα ήταν η απαρχή μιας δυναμικής αντεπίθεσης.

Στον αγώνα, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου και ισοφάρισε στο 61′ με τον Αντρέα Νεοφύτου.  Σε γενικές γραμμές μπορούσαν και καλύτερα αφού δεν είχαμε τον ρυθμό των προηγούμενων αγώνων δίνοντας πολλές φορές χώρο στην Ομόνοια να κατεβεί και να κάνει παιχνίδι.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Γιώργος Μενελάου, Χρίστος Ιωάννου, Παντελής Παντελή,Μιχαήλ Παναρέτου, Αντρέας Πότσης, Μάριος Παναγιώτου, Αντρέας Νεοφύτου, Στυλιανός Παντελή, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιαννάκης Πέτρου Λαυρέντιος Φαντομάς.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Στέφανος Μιχαήλ (56′), Ελισσαίος Ανδρέου (62΄), Αντρέας Δημητρίου (70′)

Επόμενος αγώνας το ερχόμενο Σάββατο με την Παεεκ Κερύνειας εκτός έδρας.

———————————————————————————————————————

U21: Σημαντική ευκαιρία έχασε η ομάδα μας για να ανέβει σκαλοπάτια στο βαθμολογικό πίνακα αφού δέχθηκε την ήττα με 0-3 από την Ε.Ν.Π.  Οι ποδοσφαιριστές μας έμειναν πίσω από απόδοση αυτή τη βδομάδα και επέτρεψαν με τις κακές τοποθετήσεις και τα άσχημα μαρκαρίσματα στην ομάδα της ΕΝΠ να πάρει το διπλό μέσα στη Λεμεσό.  Όσο αφορά τη βαθμολογική της θέση, η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η με 34β.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Αντρέας Μιχαήλ, Αντρέας Αντρέου, Σωτήρης Βασιλείου, Γιώργος Γρηγορίου, Μιχάλης Κονναρής, Αντώνης Βασιλείου, Δημήτρης Παρτάσας, Γιάννης Ευσταθίου, Ευάνθης Ιωάννου, Ελευθέριος Δημητρίου, Άνθιμος Παντελή.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Πάρης Παναγιώτου 46′, Παναγιώτης Αντρέου 46′, Γιώργος Γαβριήλ 73′.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ με τον Χαλκάνορα Ιδαλίου.

——————————————————————————————————————

Mπράβο σε κάθε λιοντάρι που μαθαίνει να μάχεται από μικρό με το σήμα της ΑΕΛ στο στήθος.

Όσοι θέλουν να ενημερώνουν το lions-radio με περισσότερη λεπτομέρεια για τους αγώνες οποιουδήποτε επιπέδου των ακαδημιών μπορούν να αποστέλλουν email στο admin@lions-radio.com ή προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *