Χρυσή αλλαγή ο Σταύρου έδωσε τη νίκη στο 94′ – 1-0 τον Οθέλλο

Αν και ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα η ομάδα μας, στο τέλος κόπιασε, μόχθησε και ευτυχώς βρήκε δίκτυα στις καθυστερήσεις αποκτώντας δύσκολα ένα τρίποντο κόντρα στο φιλότιμο και πολύ καλά στημένο Οθέλλο Αθηαίνου με 1-0.  Η ομάδα μας πήρε τη νίκη πολύ δύσκολα κόντρα σε ένα εκ των ουραγών της βαθμολογίας.  

Ευελπιστούμε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα μας που έδειξε μικρά σημάδια βελτίωσης μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και αν μη τι άλλο πήρε την ουσία.  

To πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυναμικά και πίεσε τον αντίπαλο της, έδειξε να θέλει να πάρει το παιχνίδι από την αρχή.  Έχασε μια κλασσική ευκαιρία με το Σαρδινέρο από πολύ νωρίς όμως στη συνέχεια έριξε την απόδοση της και μέχρι το 25′ ο ρυθμός του αγώνα χάλασε πολύ.  Ο Οθέλλος δεν έφτιαξε κάποια ευκαιρία για να απειλήσει την εστία μας και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε την ανούσια κατοχή όμως αδυνατούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.  Δυσκολευόταν πολύ να γίνει απειλητική για να ανοίξει το σκορ ενώ ο Οθέλλος έψαχνε να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις.  Ευτυχώς στο 94′ η υπέροχη προσπάθεια του Μάρκο Ταγκμπατζουμί από αριστερά βρήκε τον Αντρέα Σταύρου που με έξοχο τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα μας.

A’ ημίχρονο:

Τεράστια ευκαιρία στο 2′ λεπτό από το Σαρινδέρο μέσα στη μικρή περιοχή του αντιπάλου όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άτσαλο και έφυγε έξω.

Στο 7΄λεπτό η ομάδα μας με πλασέ πέτυχε γκολ, όμως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αφού ο Σαρδινέρο πήρε τη μπάλα ενώ βρισκόταν πίσω από την αντίπαλη άμυνα.

Μια καλή μπαλιά επιχείρησε από αριστερά ο Ιονίτα στο 16′ όμως ο Ταγκμπατζουμί δε πρόλαβε να βάλει την προβολή και η μπάλα έφυγε παράλληλα και μακριά.

Η ομάδα μας κέρδισε στο 28′ ένα φάουλ από πολύ καλό σημείο, εκτελέστηκε από τον Ιονίτα ένα λεπτό αργότερα με το Ρουμάνο να βρίσκει το τοίχος.

Ο Σαρδινέρο στο 33′ επιχείρησε μια πολύ καλή σέντρα από δεξιά, ο Ιονίτα κατέβασε όμορφα όμως το σουτ του από πολύ κοντά δεν το ίδιο καλό.

B’ ημίχρονο:

Στο 46′ η ομάδα μας διεκδίκησε φάουλ έξω από τη περιοχή με τον Ταγκμπατζουμί όμως ο Τσαγγάρης έκλεισε τα μάτια.  Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιονίτα επιχείρησε σουτ από αριστερά με το αριστερό του πόδι όμως η μπάλα κτύπησε σε σώματα και έφυγε κόρνερ, ένα κόρνερ που εκτελέστηκε χωρίς να γίνει κάποια ευκαιρία.

Στo 58′ ο Ταγκμπατζουμί έχασε τεράστια ευκαιρία μπροστά από τον τερματοφύλακα του Οθέλλου που απέκρουσε ενστικτωδώς από πάρα πολύ κοντά.

Στο 64′ και πάλι ο Ταγκμπατζουμί από πολύ κοντά εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα πήγε να πλασάρει σε κενή εστία όμως αστόχησε.

Έπιασε ένα σουτ ο Μιγκέλ Καρλίτος από πολύ μακριά στο 86′ όμως έφυγε απελπιστικά άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος ποδοσφαιριστής κέρδισε φάουλ από πλεονεκτική θέση, εκατοστά έξω από τη περιοχή του αντιπάλου.  Το φάουλ εκτέλεσε ο Αντρέας Σταύρου όμως χωρίς να απειλήσει.

Ο Ταγκμπατζουμί ένα λεπτό πριν το τέλος σέρβιρε και ο Σταύρου εκτέλεσε δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα μας με πλασέ από κοντά.

Αρχική ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρομέρο, Εσπάνα, Καντού, Σιέλης, Καρλίτος, Μπαρσέλος (78′ Οχένε), Νικολάου, Σαρδινέρο (69′ Κάρλίτος Μιγκέλ), Ντιαλό, Ιονίτα (63′ Α. Σταύρου), Ταγκμπατζουμί.

Κίτρινες κάρτες: Nτιαλό  / Τιάγκο, Παναγιώτου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *