Μια από τα ίδια – Άλλαξε τα όλα Χριστάκη (Κίτρινο Φτυάρι)

Back to reality – Χριστάκη άλλαξε τα όλα!

Προσγειωθήκαμε ανώμαλα στην πραγματικότητα το Σάββατο αφού οι περισσότεροι πιστεύαμε ότι με την αλλαγή προπονητή η ομάδα ξαφνικά θα έπαιζε μπαλάρα. Το ένα πρόβλημα στην ομάδα ήταν σίγουρα ο Πέτεφ ο οποίος και εν τέλει κούνησε μαντήλι όμως δεν ήταν το μόνο κάτι που είπε και ο καινούργιος προπονητής στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Η ομάδα το Σάββατο αγωνίστηκε σε μεγάλο βαθμό όπως  επί Πέτεφ (δηλ. ίδιοι ποδοσφαιριστές και σχηματισμός) με αποτέλεσμα να υπάρχουν δούμε την κακή εικόνα που βλέπαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω το πως αγωνίστηκε η ομάδα αφού βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο.

Πλέον τίθεται ακόμη ένα θέμα για το ποίοι αξίζουν να αγωνίζονται αφού πολλοί “βασικοί” έχουν να κάνουν καλό παιχνίδι εδώ και μερικούς μήνες

Στο πάγκο υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ίσως θα πρέπει να τους δοθεί ευκαιρία όπως Ναντό,Λίλλης, Ζεζίνιο, Καρλίτος,Σταύρου,Ιονίτα και Οχένε.

Το σημαντικότερο είναι αυτοί που αγωνίζονται να έχουν ΠΑΘΟΣ και ΨΥΧΗ αλλιώς bye bye.

 

jose fkiarinho      

Πάμε στην αξιολόγηση όσων αγωνιστήκαν από το Χοσέ Φκιαρίνιο:

ROMEROΠούλπο Ρομέρο:

Πέραν των γκολ η Ομόνοια δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στις λίγες περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει δήλωσε παρών ενώ ουδεμία ευθύνη φέρει στα 2 γκολ.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

 

CADU

 Καντού:

Φαίνονταν ανήμποροι μαζί με το παρτενέρ του να περιορίσουν το Ποτέ και τους υπόλοιπους αντιπάλους. Επίσης σε μερικές φάσεις έμενε πίσω με αποτέλεσμα να καλύπτει το οφσάιντ και επίσης δεν είχε πάθος στο παιχνίδι του. Μοναδικό ελαφρυντικό θεωρώ την κάκιστη εμφάνιση των Ντιαλό και Νικολάου που δεν έδωσαν καθόλου βοήθειες στην άμυνα με αποτέλεσμα όταν η Ομόνοια επιτεθόταν σε αρκετές περιπτώσεις να υστερούμε αριθμητικά.

Βαθμός: 5/10

 

 

 

 

 

 

SIELIS

Σιέλης:

Ισχύουν περίπου τα ίδια με Καντού. Εξ υπαιτιότητας του δεχθήκαμε το πρώτο γκολ λόγω μιας αψυχολόγητης ενέργειας του.

Βαθμός: 4/10

 

 

 

 

 

 

 

CARLITOS

Καρλίτος:

Ούτε κρύο ούτε ζέστη με Καρλίτος αφού ήταν μέτριος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ελαφρυντικό αποτελεί το γεγονός ότι έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική.

Βαθμός: 6/10

 

 

 

 

 

 

EDMARΕντμάρ Λασέρτα:

Ήταν και πάλι φιλότιμος χωρίς να πιάσει ούτε και αυτός ψηλά στάνταρ απόδοσης. Βοήθησε ικανοποιητικά στο επιθετικό κομμάτι,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι που αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

NIKOLAOU

 Μάριος Νικολάου:

Θεωρώ ότι πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση για φέτος αφού αγωνίστηκε χωρίς πάθος ενώ στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού περπατούσε. Αμυντικά εξουδετερωνόταν εύκολα από τους αντιπάλους και έτρεχε για να καλύψει χώρους και να δώσει βοήθειες αμυντικά. (δείτε την φάση του δεύτερου γκολ πόσοι αντίπαλοι είναι στη περιοχή μας και που βρίσκονται οι Ντιαλό και Νικολάου) Επιθετικά δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.

Βαθμός: 3/10

 

 

 

 

 

DIALLO

Ντιαλό:

Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση και από τον Ντιαλό. Αμυντικά ισχύουν όσα ανάφερα και για Νικολάου αν και ο Ντιαλό ανέκοψε κάποιες επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων ενώ επιθετικά αν και πήρε μπάλα εντούτοις υπέπεσε σε πολλά εύκολα λάθη.

Βαθμός: 5/10

 

 

 

 

 

 

 

BEBE

Λουτσιάνο Μπεμπέ:

Προσπάθησε αρκετά όμως η κακή εικόνα που έβγαζε η ομάδα μας δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα. Ζητούσε και έπαιρνε μπάλα όμως στις πλείστες περιπτώσεις ήταν απελπιστικά μόνος.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

SARDINERO

Σαρδινέρο:

Καθόλου πάθος και όρεξη από τον Ισπανό αφού ελάχιστα πρόσφερε στο επιθετικό κομμάτι ενώ δεν έτρεχε να πιέσει. Γενικά ήταν κακός!

Βαθμός: 5/10

 

 

 

 

 

 

DANIELZINHO

Ντανιελζίνιο:

Παρόλο που ήταν πιο κινητικός από τον Σαρδινέρο εντούτοις ήταν ανούσιος τις πλείστες φορές που πήρε μπάλα ενώ είχε 2 κλασσικές ευκαιρίες στις οποίες δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Βαθμός: 5/10

 

 

 

 

 

 

TAGBAJUMI

Ταγκμπατζούμι:

Αγωνίστηκε επιτέλους στη κορυφή της επίθεσης. Σίγουρα ήταν πιο κινητικός από τον Γκιγκίεβιτς όμως φαίνετε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις τοποθετήσεις του αφού σε πολλές φάσεις το κέντρο της επίθεσης ήταν άδειο. Πιστεύω όμωςαν βελτιωθεί η γενική εικόνα της ομάδας θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό Τάγκμπα.

Βαθμός: 5/10

 

 

 

 

 

 

NADEAU

Ναντό:

Μπήκε στο ημίχρονο και αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ. Εξακολουθώ να έχω την άποψη ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσε είτε σαν δεξί μπακ αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός όπου υπάρχει και ανάγκη. Αν και η εικόνα της ομάδας μας στο Β’ μέρος ήταν αποκαρδιωτική ο Γάλλος είχε σχετικά καλή παρουσία.

Βαθμός: 6/10

 

 

 

 

 

 

STAVROU

Σταύρου:

Αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά σε φάση όπου η ομάδα μας δεν μπορούσε να βγει μπροστά. Όσες φορές πήρε μπάλα ήταν θετικός. Επίσης αγωνίζεται με πάθος και πιέζει συνεχώς κάτι που δεν έκαναν οι Ντανιελζίνιο και Σαρδινέρο.

Βαθμός: 6/10

 

 

 

 

 

 

ionita

Ιονίτα:

Αντικατέστησε τον Ντιαλό στο 70′ και αγωνίστηκε στην επίθεση μαζί με τον Ταγκμπατζούμι. Οπως είπα πριν η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο παρά μόνο βαθιές μπαλιές από την άμυνα και ο θεός βοηθός. Ο Ρουμάος κυνηγούσε τις μπαλιές αυτές ενώ πίεζε συνεχώς. Ίσως είνα καιρός να τον δούμε να ξεκινά ως βασικός αφού τα όσα έδειξε μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά.

Βαθμός: 6/10

 

 

 

 

 

 

xristakis 6

Χρ. Χριστοφόρου:

Δεν θα κρίνω ούτε το τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα ούτε τις επιλογές των ποδοσφαιριστών αφού είναι στην ομάδα μόλις 1 εβδομάδα.

Ακούγεται ότι θέλει να αλλάξει πολλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ελπίζω να το κάνει και να πετύχει αφού είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε γενικό λίφτινγκ. (δεν μιλώ μόνο για ποδοσφαιριστές)

Βαθμός: -/10

 

 

ΥΓ. Όλα εδώ πληρώνονται τράττο

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *