Δηλώσεις Ι. Πέτεφ μετά το ΑΕΛ – Ερμής 2-3 [2/11/2014]

Τις καθιερωμένες δηλώσεις έκανε ο Ιβάιλο Πέτεφ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή.  

Αναλυτικά όσα είπε:

”Θα πω μερικά πράγματα για το παιχνίδι,χάσαμε πολλές ευκαιρίες στην επίθεση κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα.  Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, πάλι και σήμερα κάναμε δύο τραγικά λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον Ερμή να προηγηθεί.  Είχε πολύ δύναμη το Α’ ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, δυστυχώς για εμας έπρεπε να τελειώσει το ημίχρονο με 4-2 και τελείωσε 2-2.

Ένα τραγικό λάθος δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα, τραγικό το λάθος που δεχθήκαμε και το τρίτο τέρμα.  Δώσαμε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, ορισμένους τους λείπει η εμπειρία.  Γενικά να πω  αν ο στόχος σου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος δε μπορεί να κάνεις σε τέτοια παιχνίδια αυτά τα λάθη.

Η γνώμη μου είναι ότι εμείς δώσαμε τους τρεις πόντους στον Ερμή.  Ο αντίπαλος περίμενε τα δικά μας λάθη και τα εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να κερδίσει. Όταν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που βρίσκεις και κάνεις λάθος πίσω στην άμυνα, είναι πολύ φυσικό να χάσεις.  Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου έδειξαν πάθος, δύναμη αλλά και καλές αλλαγές θέσεων και πασών.  Το δεύτερο ημίχρονο πάλι μπήκαμε δυνατά και θέλαμε το παιχνίδι.

Μετά τη κόκκινη κάρτα δε ξέρω τι έγινε.  Χάσαμε το παιχνίδι από ατομικά λάθη και από ατομικές ενέργειες.  Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.  Οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού και εμείς συνεχίζουμε μπροστά”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *