Τραγική εμφάνιση – Έσωσε το βαθμό

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της ομάδας μας με την Αεκ στο στάδιο Γ.Σ.Ζ.  Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως απαιτούσαν οι συνθήκες του παιχνιδιού.  Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στις μεταβιβάσεις και σπατάλησε τον περισσότερο της χρόνο στο να αμύνεται.  Επηρέασε όπως φάνηκε η διακοπή των 20 περίπου ημερών.  Η ομάδα καλείται να βρει τα πατήματα της και τον καλό της εαυτό αν θέλει να ελπίζει σε κάποια διάκριση.

Στην έναρξη του αγώνα η ομάδα μας αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα δίνοντας στην Αεκ την ευκαιρία να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες που δεν βρήκαν στόχο. Μέχρι το 20′ η ομάδα μας άρχισε να κυκλοφορεί λίγο καλύτερα την μπάλα χωρίς συνέχεια όμως.  Αρκέστηκε στο δικό της μισό και αντιμετωπίζοντας αμυντικά την πίεση που ασκούσε η αντίπαλη ομάδα. Γενικά η ομάδα μας το πρώτο 45λεπτο κινήθηκε χωρίς επιθετικές διαθέσεις με το κέντρο μας να είναι σχεδόν απών.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο υποτονικό ρυθμό.  Κακή κεντρική λειτουργία και δεχόμενη αρκετή πίεση από την Αεκ.  Δέχθηκε το γκολ από κεφαλιά από αδράνεια στην άμυνα αφήνοντας τον σκόρερ αμαρκάριστο. Μετά το γκολ η ομάδα μας προσπάθησε να ανεβεί επάνω χωρίς να τα καταφέρνει με επιτυχία και ισοφάρισε εκμεταλλευόμενη ένα τεράστιο λάθος της αντίπαλης ομάδας.  Αν και μετά προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι δεν τα κατάφερε.

Α’ ημίχρονο:

Οι πρώτες προϋποθέσεις για γκολ προήλθαν από την πλευρά του αντιπάλου όμως είτε κατέληξαν έξω, είτε έσβησαν στον Ρομέρο.

Σπουδαία ευκαιρία έχασε η ομάδα μας στο 33′ με ξαφνική αντεπίθεση, ήταν η υπέροχη επέλαση του Ντανιελζίνιο από αριστερά που έδωσε στον Σαρδινέρο που βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε σε κόρνερ.

B’ ημίχρονο:

Στο 6ο’ χάθηκε καλή ευκαιρία για την ομάδα μας μετά από κεφαλιά στρώσιμο του Γκιγκίεβιτς στον Σαρδινέρο που όμως δεν πρόλαβε αφού έδιωξε ο αμυντικός της Αεκ, έπρεπε να υποδειχθεί κόρνερ παρ’ όλα αυτά ο βοηθός έδειξε ελεύθερο.

Ένα λεπτό αργότερα η Αεκ από αριστερά μπήκε στην περιοχή με τον Εγγλέζου που τελείωσε τη φάση με τη μπάλα να φεύγει μόλις έξω.

Στο 65′ ο Μπαρσέλος κράτησε τη μπάλα στο κέντρο προσπάθησε να απειλήσει με σουτ όμως έφυγε έξω.

Στο 70′ η Αεκ σκόραρε με τον Καταλά μετά από απανωτές ευκαιρίες βρήκε δίκτυα με καρφωτή κεφαλιά, μετά από μπαλιά που έγινε από δεξιά έμεινε αμαρκάριστος και άνοιξε το σκορ.

Σε μια φάση που ήρθε ξαφνικά η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπαρσέλος.  Ήταν το λάθος που έκανε ο ποδοσφαιριστής της Αεκ και έδωσε πίσω τη μπάλα εκεί που ήταν μόνος ο Γκιγκίεβιτς που επέστρεψε την μπάλα παράλληλα με τα γκολπόστ όπου ο Μπαρσέλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 77′ ο Ρομέρο απέκρουσε εντυπωσιακά μια πολύ δύσκολη κεφαλιά που έπιασε ο Κολαούτι, από το μισό μέτρο!

Στο 82′ ο Παύλου έφυγε μόνος του όμως ο Ρομέρο ενέργησε σωστότατα και τον απέκοψε.

Ο Μασιάς απέκοψε επικίνδυνη αντεπίθεση της ομάδας μας, δίνοντας φάουλ στον Κουιντελέγιε ο οποίος διεκδίκησε καθαρά τη μπάλα, αν υπήρχε φάουλ ήταν καθαρά υπέρ της ομάδας μας.

Κίτρινες κάρτες: Κολαούτι, Mασάνα, / Καντου (4η – χάνει τον επόμενο αγώνα), Kαρλίτος, Κουιντελέγιε (4η – χάνει τον επόμενο αγώνα), Μπαρσέλος

Αρχική ενδεκάδα: Ρομέρο, Καντού, Σιέλης, Εντμάρ, Καρλίτος, Νικολάου, Μπεμπέ (60’Mπαρσέλος), Γκουιντελέγιε, Ντανιελζίνιο (66′ Κάλο)(Ντανιελζίνιο), Σαρδινέρο (75′ Ταγκμπατζούμι), Γκιγκίεβιτς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *