Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα (Κίτρινο Φτυάρι)

Εύκολη νίκη με ιδιαίτερη όμως σημασία:

Όπως στις 2 πρώτες αγωνιστικές  έτσι και στη 3η η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει ένα φαινομενικά υποδεέστερο αντίπαλο. Mε την Σαλαμίνα νικήσαμε αλλά φανήκαμε τυχεροί  λόγω της αστοχίας του Τσιντί, ενώ με Εθνικό δεν τελειώσαμε γρήγορα το παιχνίδι και η μπάλα μας τιμώρησε στο τέλος. Αυτή τη φορά κόντρα στη Δόξα η ομάδα εμφανίστηκε σοβαρή και ορεξάτη με αποτέλεσμα να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι και να μην κινδυνέψει σε κανένα σημείο.

Πλέον με καλή ψυχολογία πάμε για να χτυπήσουμε τα 3 ντερμπι που ακολουθούν με απόλλωνα-αποέλ-ανόρθωση. Αν οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο που είδαμε στα Ευρωπαικά παιχνίδια και όχι το κακό που είδαμε στις 2 πρώτες αγωνιστικές τότε θεωρώ ότι με σωστό πλάνο και καλή διαχείριση του ρόστερ από τον Ιβάηλο Πέτεφ μπορούμε να περάσουμε αλώβητοι από το δύσκολο αυτό πρόγραμμα.

 

jose fkiarinho      

Πάμε στην αξιολόγηση όσων αγωνιστήκαν που από τον Χοσέ Φκιαρίνιο:

 

ROMEROΡομέρο:

Σε ελάχιστες περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει και όποτε χρειάστηκε ήταν θετικός, γενικά είχε ένα ήσυχο απόγευμα.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

 

 

CADUΚαντού:

Μαζί με τους υπόλοιπους της άμυνας κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τους ποδοσφαιριστές της Δόξας. Στα θετικά η ηρεμία που έχει όταν κρατά μπάλα ενώ κατάφερε να σκοράρει ακόμη ένα γκολ.

Βαθμός 7/10

 

 

 

 

 

 

SIELISΣιέλης:

Ισχυουν τα ίδια με Καντού και φαίνετε (το ελπίζουμε όλοι) οτι παιχνίδι με παιχνίδι δένει περισσότερο με τον παρτενέρ του. Αυτό θα φανεί περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια όπου ο βαθμός δυσκολίας θα έιναι ψηλότερος. Eπίσης μου έκανε εντύπωση (επειδή δεν το είχα προσέξει προηγουμένως) η εκρηκτικότητα του και το ότι είναι αρκετά γρήγορος για κεντρικός αμυντικός.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

ELEFTHERIOUΕλευθερίου:

Αρκετά κινητικός, χωρίς λάθη στο αμυντικό κομμάτι ενώ έδωσε σημαντικές βοήθειες στην επίθεση κάτι που φαίνετε και από την ασσίστ στο πρώτο γκολ.  Ειδικά με αντιπάλους όπως η Δόξα θεωρώ απαραίτητα τα μπακ μας να ανεβαίνουν και να βοηθούν στο δημιουργικό κομμάτι.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

 

EDMAR

Εντμάρ:

Το ίδιο καλός με Ελευθερίου τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά κάτι που βοήθησε πολύ την ομάδα στο να δημιουργά φάσεις.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

 

DIALLOΝτιαλό:

Η μάχη του κέντρου κερδήθηκε και η Δόξα δεν απείλησε ιδιαίτερα που σημαίνει ότι ο Ντιαλό έκανε σωστά τη δουλειά του. Επιθετικά δεν βοήθησε ιδιαίτερα αλλά δεν χρειάστηκε αφού υπήρχαν μπροστά του οι Μπαρσέλος και Μπεμπέ.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

BEBEΜπεμπέ:

Ανεβασμένος φέτος ο γίγαντας κάνει πολύ δουλειά στο γήπεδο ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι ενώ στο παιχνίδι με τη Δόξα είχε καλά χτυπήματα στα στημένα. Ανεβασμένος Μπεμπέ στα ντέρμπι αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

BARCELOSΜπαρσέλος:

Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή που με το πέρασμα του καιρού ίσως φτάσει στα επίπεδα του Μπεμπέ. Καλό παιχνίδι με την Δόξα αλλά θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα μέσα στο παιχνίδι. Στα θετικά επίσης το ότι σκόραρε 1 γκολ. Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

 

SARDINERO Σαρδινέρο:

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ισπανός αφού στο παιχνίδι με τη Δόξα ήταν ουσιαστικός δίνωντας 2 ασίστ ενώ συνδυαζόταν πολύ καλά με τον Ελευθερίου. Επίσης διαθέτει πολύ καλή σέντρα κάτι που έλειπε από την ΑΕΛ των προηγούμενων χρόνων. 

Βαθμός: 8/10

 

 

 

 

 

 

DANIELZINHOΝτανιελζίνιο:

Πέραν του γρήγορου γκολ που πέτυχε ο Βραζιλιάνος γενικά είχε θετική παρουσία αφού συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα από τα αριστερά. Αν μπορεί να προσφέρει το ίδιο στα ντέρμπι τότε η ομάδα μας θα είναι πολύ επικίνδυνη από τα άκρα και ο ίδιος θα καθιερωθεί τόσο στην εντεκάδα όσο και στη συνείδηση του κόσμου.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

GIGI

Γκιγκίεβιτς:

Παρόλο που σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού ήταν λίγο χαμένος από το γήπεδο παρόλαυτα ο Γκίγκι κατάφερε να βρίσκεται κοντά στις φάσεις και να σκοράρει ξανά.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

 

 

ZEZINHO

Ζεζίνιο:

Μπήκε στο 63′ στη θέση του Ντιαλό σε μια φάση που το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και γενικά η ομάδα μας έκανε συντήρηση περισσότερο. Φάνηκε εντούτοις ξανά ότι πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποτελέσει σημαντική μονάδα στη φετινή προσπάθεια. Όσο αγωνίστηκε βρισκόταν σε όλες τι φάσεις στο κέντρο και μοίραζε όμορφα τη μπάλα μπροστά.

Βαθμός: -/10

 

 

 

 

 

 

STAVROU

Σταύρου:

Aγωνίστηκε και αυτός για περίπου 20′ λεπτά αντικαθιστώντας τον Σαρδινέρο. Στο σύντομο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν κινήτικός και φάνηκε ότι αν χρειαστεί θα μπορέσει να δώσει βοήθειες. Πλέον θα περιμένουμα όταν χρειαστεί να αγωνιστεί να τον δούμε καλύτερα και να τον κρίνουμε.

Βαθμός: -/10

 

 

 

 

CARLITOS-NEW

Καλού:

Αλλαγή στο ψευδώνυμο του Καρλίτος της Δόξας σε Καλού για όσους αναρωτιόνταν. Aγωνίστηκε για περίπου 10-15′ σε φάση που όλα είχαν κριθεί και ως εκ τούτου δεν θα αξιολογηθεί (όπως και οι άλλες 2 αλλαγές). Φαίνετε καλός ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και όταν έρθει η ώρα θα φανεί για το μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Βαθμός: -/10

 

 

 

 

 

 

petef

Ιβάηλο Πέτεφ:

Στις 2 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα δεν είχε παρουσιαστεί σοβαρή με αποτέλεσμα να απολέσει 2 βαθμούς με την Άχνα. Αυτή τη φορά ο Πέτεφ πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές στην αρχική εντεκάδα οι οποίες έκαναν την ομάδα πιο γρήγορη αλλα και πιο επικίνδυνη. Επίσης η ομάδα ήταν σοβαρή από την αρχή με αποτέλεσμα να καθαρίσει εύκολα και γρήγορα. Πλέον τα δύσκολα έπονται και εκεί ο Βούλγαρος θα πρέπει να δείξει ξανά ότι είναι ένας ικανότατος προπονητής.

Βαθμός: 8/10

 

 

 

 

 

 

 

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *