Αποκλειστικό: Έφθασε η ώρα της αναγέννησης της μπασκετικής ΑΕΛ;;;

Νέος αέρας φαίνεται να πνέει στην μπασκετική ΑΕΛ. Το τμήμα το οποίο εδώ και χρόνια παραπαίει φαίνεται πως γυρίζει σελίδα και είναι έτοιμο για να επανέλθει στην ελίτ της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του σωματείου Αντρέας Σοφοκλέους φαίνεται να είναι έτοιμος να αναλάβει το εμπάργκο για να μπορέσει η ομάδα να πραγματοποιήσει μεταγραφικές κινήσεις.

Την διαχείριση της ομάδας φαίνεται να αναλαμβάνει ο γνωστός από το πέρασμα του στα διοικητικά της ομάδας, Χάρης Παπαδόπουλος. Ο κύριος Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να φέρει στην ΑΕΛ προπονητή που πιθανό να είναι ξένος, καθώς και ικανοποιητικό αριθμό ξένων καλαθοσφαιριστών που θα είναι ικανοί να επαναφέρουν τη Βασίλισσα στο δρόμο των επιτυχιών.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο εν λόγω παράγοντας γνωρίζει πολύ καλά το χώρο της καλαθόσφαιρας αφού ασχολείται και επαγγελματικά εδώ και χρόνια με αυτή.  Είναι θα λέγαμε κλασσικός ”μπασκετικός”.

Εξελίξεις επί το θέματος αναμένονται εντός σύντομου χρονικά διαστήματος, μέσα στο οποίο θα φανούν και οι τελικές προθέσεις των ανθρώπων που φαίνεται να αναλάβουν.

Ας ελπίσουμε πως θα γίνουν όλα όσα χρειάζονται για να επανέλθει η Βασίλισσα στο δρόμο των επιτυχιών επαναφέροντας την χαμένη περηφάνια όλων εμάς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *