Μάντεψε ποιoς; (16ο μέρος)

O ποδοσφαιριστής του Μάντεψε ποιος 15ο μέρος ήταν ο Πέτρος Φιλανιώτης, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας από τις μικρότερες κατηγορίες και την ΠΑΕΕΚ το 2003.  Ο Πέτρος Φιλανιώτης αγωνίστηκε στην ΑΕΛ μέχρι το 2009 σημειώνοντας 22 τέρματα σε 115 αγώνες.

Στη συνέχεια έφυγε από την ομάδα μας και έπαιξε από το 2009 μέχρι το 2013 στον Εθνικό Άχνας έχοντας 30 εμφανίσεις και 5 γκολ.  Το Τη περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Διγενή Μόρφου όπου σκόραρε 9 φορές σε 18 εφμανίσεις.  Ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως αγωνίζεται ακόμη στα γήπεδα και έκλεισε συμβόλαιο για το 2014-2015 με την ομάδα του ΘΟΙ Λακατάμιας.

filaniotis

Για όσους δε θυμούνται τον ποδοσφαιριστή, να αναφέρουμε πως ήταν γρήγορος με τη μπάλα, καλός ντριμπλέρ και μαχητικός. Kανένας εως σήμερα δε μπορεί να αρνηθεί πως ο Φιλανιώτης ήταν ένα πραγματικό ταλέντο που σε μιαν ΑΕΛ πιο ποιοτική ίσως να είχε καλύτερες ευκαιρίες.

Πιο κάτω μαζέψαμε ορισμένα απο τα γκολ του ποδοσφαιριστή και σας τα παρουσιάζουμε:

Ο ποδοσφαιριστής του Μάντεψε Ποιος 16ο Μέρος είναι ο πιο κάτω:  Αν γνωρίζεται την απάντηση απαντήστε στην περιοχή κάτω από την είδηση για τα σχόλια.

 
Β.ΤΟΜΙΤΣ - Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *