Δηλώσεις Π.Αβραάμ 21/7

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας μας, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ. Ο Π.Αβράαμ αναφέρθηκε κυρίως στο αποψινό Fan Day, για τη Ζενίτ, για τα αγωνιστικά, και ότι ίσως απόψε στην εκδήλωση μπορεί να υπάρχει ανακοίνωση μεταγραφής.

Αναλυτικά: ” Το Fan Day είναι ένας ετήσιος θεσμός, κηρύσσουμε την έναρξη της νέας περιόδου, μαζί με τον κόσμο μας. Θα γίνει παρουσίαση του ρόστερ και των εμφανίσεων, είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τη νέα περίοδο, έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση, νιώθουμε αισιόδοξοι και δυνατοί. Θα έχουμε πολύ κόσμο απόψε, να απολαύσουν την βραδιά, θα έχει μουσική, ποτό και αρκετά πράγματα για τους μικρούς μας φίλους.

Η Ζενίτ ως όνομα και ως ρόστερ ήταν η καλύτερη ομάδα από τις πιθανές αντιπάλους, θα δοκιμάσουμε την τύχη και τις δυνάμεις μας, έχουμε φτιάξει μια καλή ανταγωνιστική ομάδα, με φιλόδοξους και απαιτητικούς ποδοσφαιριστές για να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε. Πρέπει στις 30 Ιουλίου να γεμίσουμε το Αντ. Παπαδόπουλος να δώσουμε τη δυναμική στην ομάδα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και απ’ εκεί και πέρα όλα θα είναι πιθανά.

Στα αγωνιστικά,  Σακέτι και Αϊροσα είναι εκτός, οι υπόλοιποι θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Την Πέμπτη θα είναι το επόμενο φιλικό με Ερμή στο Τσίρειο. Θα ανακοινώσουμε την ώρα. Από αύριο θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες και για το ευρωπαϊκό παιγνίδι.

Θα γίνει τουλάχιστον ακόμη μια μεταγραφή (δεν προσδιόρισε σε ποια θέση). Ίσως στην αποψινή εκδήλωση να ανακοινώσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *