Τελικό μοντάρισμα ενόψει Ζενιτ (Fan day!!)

Στην τελική ευθεία για το δύσκολο παιχνίδι με την Ζενιτ στις 30 του μήνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος μπαίνει σήμερα η ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας ξεκουράστηκαν το Σάββατο και απο χθες έχουν αρχίσαν το τελικό μοντάρισμα για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Ιβαηλό Πετεβ έχει πλέον στο μυαλό του μετά τα φιλικά παιχνίδια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας την βασική του εντεκάδα ενώ τα τελευταία χρήσιμα συμπεράσματα θα βγουν στο φιλικό της Πέμπτης απέναντι στον Ερμη στο τσιρειο.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας μας ετοιμάζεται για το σημερινό Fan Day όπου θα παρουσιαστούν και επίσημα οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο. Το καθιερωμένο πλέον Fan day θα πραγματοποιηθεί απόψε στο προαύλιο του κλειστού γηπέδου Νικος Σολωμονιδης η ώρα 19:30. Κατά τη διάρκεια του Fan Day θα παρουσιαστεί και το νέο μας προϊόν, το νερό ΑΕΛ, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά από την ερχόμενη βδομάδα.

Η διοίκηση της ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της προσκαλεί όλο τον κόσμο της ομάδας μας στην εκδήλωση και όλοι μαζί να κηρύξουμε την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *