Μάντεψε ποιoς; (10ο μέρος)
Ο ποδοσφαιριστής του Μάντεψε ποιος 9ο μέρος ήταν ο Αργεντίνος Román Gonzalo Díaz ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας μόνο σε έναν αγώνα.
Ήταν η φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και όσοι τον είδαν από κοντά δύσκολα μπορούν να ξεχάσουν τη τεχνική του κατάρτιση.
Επικαλέστηκε προσωπικά/οικογενειακά προβλήματα και έφυγε άρων άρων προς την πατρίδα του. Πάντως την τρέλα του την είχε γιατί φημολογείται έντονα ότι σε μια ομάδα της χώρας του που αγωνίστηκε στη συνέχεια, όταν μετά από κακές εμφανίσεις της ομάδας οι οπαδοί πήγαν στο βοηθητικό γήπεδο να ζητήσουν το λόγο αυτός βγήκε έξω με όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα Tristán Suárez σε μικρή κατηγορία της Aργεντινής.
Τα λιοντάρια που βρήκαν το όνομα του ποδοσφαιριστή ήταν:
- Κώστας Δαμιανού
- Lonias AEL
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Constantinos Ioannou
- Andrea Odysseos
- Polyvios Nikolaou
- Antreas Michaelidis
- Barbara Rouva
- Xristos Aellistas
- Theodwros Theo
- Doros Aelistas
- Agathoklis Protathlitis Efstathiou
- Christos Nicolaou
- Antonis Polikarpou
Πάντως για το χρόνο συμμετοχής του τον θυμάστε πολύ καλά λιοντάρια μου!!!
Για να δούμε πόσοι θυμάστε τον πιο κάτω ποδοσφαιριστή, κάποιοι λένε κιόλας πως όμοιος του δεν πέρασε ποτέ ξανά απ’ την ΑΕΛ.
Όσοι γνωρίζετε την απάντηση στείλτε την πιο κάτω στην περιοχή comments. Πείτε μας την άποψη σας καθώς και το όνομα του ποδοσφαιριστή.

luciano de soouza.
El mago.. Luciano De Souza.
luciano de souza apla pextaras!
O luciano de Souza :) poly kalh xronia ekane otan itan kai o n’diaye, o maxradze, o boeka lisasi, filaniotis :) ti omada itan ekeini :)
Luciano de sousa(luci).
Μοίραζε μπαλιές, έκανε τρίπλες, έβαζε τέρματα…. ένας παίχτης με το μάγο Γιόζεφ ζωγράφιζα μέσα στο γήπεδο! Luciano de sousa!
Luciano
Loutsiano de Sousa
ekanes tin poli anw katw re louciano re louciaaaaanoooo.
Luciano de sousa.
Ααα.. ρε Λουτσιάνο!
Luciano
Luciano
Luciano oeo de souza
ekanes tin poli anw katw re luciano re lucianoooo…..
megalos pektaras isws o kaliteros stin 8esi t pote stin AEL.
Ekanes tin poli anw kato re loucianooo.
Luciano De Sousa.
Luciano de sousa