Στον ΠΑΟ η Μανωλίνα Κωνσταντίνου

 

Ανέβηκε επίπεδο η νεαρή πετοσφαιρίστρια της ομάδας μας η οποία απ’ εδώ και πέρα ανήκει στον Παναθηναικό o προπονητής του οποίου την προορίζει και για το αρχικό σχήμα.

Η Μανωλίνα έδωσε συνέντευξη μετά την υπογραφή της στον Παναθηναϊκό στο leoforos.gr και σας την παραθέτουμε:

 

Πως αισθάνεσαι που βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό;

 

«Νιώθω ωραία γιατί στην ομάδα έπαιζε και η μαμά μου και ακολουθώ τα χνάρια της. Με έχουν βοηθήσει πολύ οι άνθρωποι που είναι εδώ, έχω έρθει και για σπουδές (σ.σ. σπουδάζει Βιολογία), αλλά παράλληλα κάνω και αυτό που μου αρέσει σε μία ομάδα που έχει μία τόσο ένδοξη ιστορία».

Στο να ασχοληθείς, δηλαδή, με το βόλεϊ έπαιξε ρόλο και η οικογένειά σου;

«Ναι, το οικογενειακό μου περιβάλλον είναι συνυφασμένο με το βόλεϊ και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου ασχολούνταν τόσα χρόνια με το βόλεϊ. Έτσι το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά και άρχισα από τα εννιά μου χρόνια να παίζω βόλεϊ».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την ομάδα;

«Να τα πάμε όλο και καλύτερα και θα δώσουμε τα δυνατά μας. Προσωπικά ελπίζω ότι θα γίνω ένα με το τιμ και βλέπω στην προπόνηση ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Αν δώσουμε η κάθε μία το καλύτερό μας εαυτό θα τα καταφέρουμε και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να καταφέρω ό,τι μπορώ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν;

«Να πω στον κόσμο που τόσα χρόνια είναι κοντά στην ομάδα, να έρχεται να μας υποστηρίζει γιατί είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα υψηλού επιπέδου να συνεχίσει την πορεία της με την υποστήριξη του κόσμου της».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *